Dagens ridpass!

Började med Dino och mamma hjälpte mig vilket var toppen för hon kom på en väldigt bra övning till oss två.
Vi arbetade alltså med att göra halvt igenom vid A och C, innan jag gick in på halvt igenom så gjorde jag varje gång i volt och i volten var det hela tiden viktigt att han ställde åt rätt håll. Sen när jag red halvt igenom så flyttade jag honom och då jobbade jag med att han skulle ta framdelen först! Den här övningen funkade verkligen! Sen när jag galopperade honom var han riktigt mjuk och jag kunde sen göra riktigt bra övergångar.
Sen red jag ut med Jackie och Marco på Märla. Det var en jättehärlig tur!
Jag och Märla 2006 på Gotland innan vi tog hem henne.

Saknar...


Dagens ridpass!

Först blev det Dino och honom longerade jag idag! Först lät jag honom trava fram utan gougen. Sen tog jag på gougen och lät honom trava/galoppera över en bom. Var riktigt nyttigt för mig att se honom från marken och jag tycker att han arbetade på riktigt bra med bakbenen.
Sen red jag Märla och arbetade henne i trav och hon var väldigt fin och fräsh! Jag blir så himla glad av att få sitta på hennes rygg!
Märla och jag 2006 på Gotland precis innan hon kom hem till fastlandet!

Min drömponny!

Dino Heby -10 Foto: Amanda Engman

Dagens ridpass!

Gick upp vid halv sju och satt sedan på Dino vid åtta tiden. Dino var fin, arbetade med väldigt mycket övergångar och han blev bara mjukare och mjukare. Han var även mer ärligt framme i galoppen och mjuk.
Sen fick Märla en tur i skogen, så mysigt hade vi det! Inte så mycket att säga om det, vi red en mysig tur helt enkelt och Jackie och Marco var med.
Sen var i skolan från 14 15 till 15 15.
Sen efter skolan vid sju tiden var jag med i hoppgruppen med MP, idag hoppade vi lite mer bana med vågplank och en vattenmatta! Visste inte riktigt om hon skulle bry sig om titthinderna men hon bara hoppade och hon är ju lika smidig som en katt! Gäller verkligen att hon är framme för skänkeln för då hoppar hon hur fint som helst.
Ska bli riktigt kul att hoppa en LD på henne på vår hemmatävling på söndag.
Darius som jag tävlade på en hemmatävling! Foto: Marie Krüger

Coachning!

Frida som jag coachade igår på startfälttävlan fick en rosett efter en fin dressyr, felfri hoppning och en felfri terräng, så himla duktig! Jossan som jag också hjälpte hade lite otur och föll av i hoppningen men det gick desto bättre i dressyr och hon fick genomföra terrängen efter alla andra och var väldigt duktig där och tog sig runt!
Frida och Sanna och jag brevid.

Filmer

Dino på Jump Club! Det var inte dom snyggaste rundorna och jag red inte mitt bästa men han var så himla fin och ställde upp i alla lägen! Min fina goa ponny.

Resultat Jump Club

LB 0-0 fel 5:a : Var egentligen ingen toppenrunda men han var med på vad jag ville och jag hade det där trycket i honom och vi var dubbelnolla och slutade femma. Alltså han var fin men jag red inte så bra. Missade sista snäva svängen så tappade lite tid där men han var verkligen jättefin!

LA 0 fel: Vilken fantastisk ponny jag har!!! Hade ett bra tryck i honom och han var helt underbar, gjorde absolut inga snäva svängar utan ville komma runt med en 0 fels runda! Han var så positiv och ville till varje pris vara felfri. Hamnade i vissa lägen där han fick rädda och gud så han ställer upp för mig! Eftersom jag red så långa vägar så hamnade vi två stycken utanför placering.
Känns verkligen som att Dino är tillbaka i sin superform nu igen så jag är så himla glad att han var så fin idag!
Filmer kommer senast imorgon, imorgon ska jag följa med dom tjejerna jag hade lektion för igår på startfälttävlan och coacha! Kul!
Dino taggar inför LAn idag!

Jump Club

Kommer starta 43/54 i LB och 49/56 i LAn!
Jag och Dino ska göra vårt bästa!
Jag och Dino i Vimmerby Lilla Gubben Cup Vinst LB Juni -11

Taggad ponny!

Har fixat min ponny inför tävling imorgon! Började det hela med att trimma honom. Ibörjan var han rätt stel och så men när jag arbetat honom ett tag i trav med en massa övergångar blev han mycket finare. Sen i galoppen när jag ökar den så drar han sig gärna ur formen och då fick jag jobba med att lösgöra honom i galoppen men sen lossnade han och blev toppen fin!!! När jag travade av honom kände jag hur han riktigt arbetade med ryggen!
Sen tvättade jag honom, han var guuul, inte alls vit haha!
Efter det hade jag lektion för två små duktiga tjejer! De ska rida start fälttävlan på söndag och idag hjälpte jag dom med dressyrprogrammet så först hjälpte jag dom att rida fram, för att sedan hjälpa dom med programmet! Båda tjejerna var toppen duktiga och det ser ljust ut inför söndag då jag följer med som coach!
Sen var det in i stallet och knoppa och smörja. Känns så sjukt segt nu när man börjat skolan och man blir klar så sent i stallet, för att man nästan aldrig kommer hem på dagarna haha!
Ska iaf till Jump Club och hoppa LB och LA imorgon, är sjukt taggad och hoppas att Dino också är det!
Märla fick vila idag, imorgon ska Lisa rida henne i skogen då jag är och tävlar och på söndag rider jag henne (längtar redan!).
Jag och Dino på framhoppning i Björkvik -09. Jag med tjockisjacka haha! Foto: Mikaela Zimdahl

Min bästa vän!

Jag älskar dig, min finaste vän!

Härlig känsla!

Red först Märla och hon ska ridas lugnt i 2 veckor. Idag skrittade och travade jag henne lite och hon kändes fräsh! Hon är så go att rida för hon blir jämt överlycklig när man tar fram borstarna och ska göra iordning henne, hon vill arbeta! Sån härlig ponny!
Red sen Dino och han var lite stel i början men sen arbetade jag med att flytta honom och göra massa övergångar. Han blev bara SÅ fin! Han mjuknade till och blev så trevlig att rida. Galoppen var riktigt bra och jag satte mer tryck i den utan att han skulle tappa formen och han stannade faktiskt kvar i formen riktigt bra! Kändes riktigt bra att få in ett sånt här bra pass innan tävlingen på lördag på Jump Club.
Imorgon blir det lugnt pass på Märla igen och Dino får gå ett lugnare pass men ska ändå rida igenom honom till tävlingen!
Dino på Gotland! Foto: Ebba Edberg

Lord Dino

Min lilla älskling! Blandade tävlingar från olika år.

Hopplektion!

Idag hade jag lektion för Elin och Daniel som red deras ponnyer Spike och Palle. Den ena ponnyn Palle har jag faktiskt tävlat! Tränade lite banhoppning och titthinder och de var verkligen duktiga!
Jag märker just nu att jag verkligen vill utbilda mig och bli instruktör, jag tycker det är så himla kul! På fredag ska jag ha lektion för två tjejjer som har varsin b-ponny.
Märla fick gå ut i skogen med Lisa som täthäst, och Dino fick vila då jag inte hann då jag även gick i skolan idag.
Palle och jag när jag tävlade honom. Foto: Elin Schriwer

Hanna!

När jag var i Vimmerby träffade jag en grymt trevlig tjej som heter Hanna! Vi hade väldigt kul tillsammans och tillbringade den tid vi inte red tillsammans. Denna goa tjejjen har också en fin blogg! Titta in här på Hannas blogg!
Hanna och Gullan, hennes ena d-ponny!

Tandläkare + hoppträning!

Idag var tandläkare och tittade på mina och ridskolans hästar. Både Dino och Märla var fin i munnen, de behövde bara raspas lite. Märla fick vilodag idag medans Dino fick hoppträna! Han var verkligen sjuuuukt fin! Känner att jag börjar hitta en fantastisk känsla på honom, får lätt att hitta avstånden och han hoppar som en gummiboll. Hoppade lite linjer och hinder med bom framför, perfekta övningar för att hitta bra känsla. Måste även påpeka att Helena är en fantastisk tränare! Hoppade cirka 110 cm på slutet och i helgen är det tävling på Jump Club!
När jag kom hem från träningen var jag med på en hopplektion med fina Marco Boy. Vi hängde med i gruppen och han var ganska okomplicerad att hoppa. Bara jag hela tiden tänkte framåt och fick framåtlägen så hoppade han väldigt fint, så fort han kom för nära fick han svårt att hinna upp med benen. Men han är bara 5 år och kommer lära sig med tiden.
Dino flyyyyyger! Foto: Ebba Edberg

Dagens ridpass!

Red först Merlot och hon var verkligen jättefin! Jobbade med lite sidvärts och galoppfattningar och hon var mjuk och jag fick till några riktigt bra fattningar!
Red sedan Dino och han var också fin. Vi har haft en liten svacka men nu kändes han mjukare och finare så det var himla skönt!
Sedan hoppade jag MP och hon är så kul! Hoppar verkligen som en katt. Hoppade en bana på 70 cm cirka på slutet och hon hoppar som jag skrev tidigare himla trevligt. Blir dock trött fort.
Blir ett stress inlägg då jag ska till min granne nu!
Märla April -10 tror jag Foto: Marie Krüger

Merlot 2006

Märla 2006, felfri LD

SM

Kollade igår på Web TV från SM i Grevagården, Skövde och det var endast 2 nollor i seniorernas klass, dock hade de ett tidsfel var. Jannike West och Vivaldi K och Lotta Schultz och Larissa. De sistnämnda ekipaget tog hem SM guldet, Jannike slutade totalt 4:a.
Jag tyckte speciellt om Vivaldi. Det var en riktigt fin hingst som hoppade luftigt och spänstigt.
Web TV från SM kan ni se på Equipe om ni trycker här!

Mina bloggläsare?

Jag är väldigt nyfiken på vad jag har för bloggläsare!
Skicka gärna en kommentar till mig och berätta lite om er själva och hur ni hittat till mig :)?
Jag och Dino i collectingring innan start hemma oktober -10. Foto: Marie Krüger

Massage

Idag har mina ponnysar fått massage och de var väldigt fina i kroppen tyckte massören! Så härligt att höra!
Märla Majpokalen -11 Foto: Julie Yoldas

Shutterfly

Jag och Shutterfly! Haha nej men min kompis Mikaela Zimdahl gjorde den här bilden med photoshop för väääldigt länge sen, lite coolt! Hon gjorde även en på henne och Ninja La Silla ;)! Tycker ni att vi skulle passat ihop ;)?


Första tävlingen!

Märla och jag på första tävlingen 2006, när Märla var endast 4 år. Hon hoppade då lätt runt en LD felfritt med mig, 13 år på ryggen. Tänk vad vi lärt varandra. Hon är min älskade pärla!

Grattis pappa!!!

Grattis pappa på din 50 års dag! Jag älskar dig!
Med tanke på att pappa fyller år idag blir det väldigt dålig uppdatering... Men slänger in lite tidsinställda!

Fantastiskt!

Först red jag Dino och han var väl helt ok idag. Fick hjälp av Jackie och han blev mycket bättre när han blev ordentligt rak, då mjuknade han till, min fina häst. Jobbade med att jag skulle tänka att ha honom utåtställd eller snarare att jag red i motsatt varv jag egentligen red, då somsagt mjuknade han och jag riktigt kände att han arbetade igenom kroppen. Imorgon blir det att trimma vidare.
Men Merlot, hon var helt fantastisk idag! Därav dagens överskrift. Red lektion för Monica och hon var outstanding! Kände verkligen att när jag fick henne rak så fick hon med sig bakbenen och verkligen arbetade med dom. Sen fick jag även till några riktigt bra galoppfattningar! Det var bara så kul att rida min fina ponny idag! Sen har jag tur som har så bra hjälp av massa bra, proffsiga personer.
Dino och jag LA Majpokalen -09! Foto: Sara Vilhelmsson

Mitt dreamteam!

Jag älskar er så himla mycket! Tack för allt ni gör för mig!

Dagens ridpass!

Först red jag ut Märla i skogen men när jag kommit en bit så hörde jag ett konstigt ljud, hehe, så jag vände faktiskt... Lite pinsamt men jag var ensam och det var läskigt haha! Iaf Märla fattade ingenting, men vi vände iaf så red jag ner i en av gräshagarna vi har bakom ridhuset, hon fick iaf en skritt tur på en halvtimma och vi hade väldigt mysigt! Fina ponnyn!
Sen var det Dinos tur och jag arbetade honom med bommar idag igen, hade även en goug på för att han inte ska ta upp huvudet när jag ökar hans galopp. Han var lite stel ibörjan men blev väldigt fin på slutet och han var väldigt lätt att reglera mellan bommarna. Samtidigt som jag red hade dimman lagt sig på fälten brevid, lite mysfaktor sådär på ridpasset!
Imorgon blir det dressyrpass för Dino och Märla ska gå lektion för Monica.
Jag och Märla hösten -09. Kärlek till ponnyn!

Blåkulla Gård

Entrén, det är nu målat så det är mycket rödare, du ser även Sara och nya stallet.

Foajén, här kommer alla in och ser vilka hästar de ska ha.

Stora stallet, här står de flesta stora hästar.
Ponnystallet, här står det flesta ponnysarna, de två boxarna på varsin sida längst ner är Märla och Dinos.
Ponnystallet utifrån, man ser även rabatten.
Gamla ridhuset.

Läktaren i gamla ridhuset.

Nya ridhuset.
Vi har även massa hagar och en utebana som jag inte fick med på kort.

Sista veckan...

Jag är nu inne på sista veckan sommarlov och det känns väldigt konstigt... Kanske mest för att jag aldrig mer kommer ha ett sommarlov. Men iaf ska jag njuta av det så mycket jag kan!
Red Märla först idag för Lisa och det gick toppen! Särskilt i galoppen när jag fick upp henne i formen. Lisa är bara SÅ bra och rida för!
Red sen Dino och han var lite tjafsig i munnen men blev bättre efter en massa övergångar. Jobbade med övergångar, förvänd galopp och serpentiner.
Märla på Gotland. Foto: Ebba Edberg

Galet...

...vad tiden går! Men nu ska jag ta mig i kragen och göra lite update!
Hästarna går riktigt bra, Dino har jag jobbat mycket med bommar, att han ska vara tillbaks och inte bara ta bettet och dra, men han har varit riktigt fin och jag har fått honom som jag vill ha honom! Han är helt fantastisk när han samarbetar!
Märla är sådär himla bra som bara hon kan vara! Bäst helt enkelt :)! Jobbar med att rakrikta henne mycket just nu, men hon är riktigt fin och idag när jag red fick jag hjälp av Lisa, och Lisa är väldigt duktig!
MP går riktigt bra! Var med på en hopplektion idag och hon skötte sig toppen, var väldigt snäll med de andra hästarna. Imorgon ska hon få gå sin första lektion, spännande!
Dino och jag, Majpokalen LA 2009

Bad update...

Jag har varit lite dålig med uppdateringen men det ska bli bättre.
Igår så red jag en terrängträning på Runsten med Märla, det var jättekul, kommer komma upp en film sen. Sen har jag ridit MP och hon har gått väldigt bra och fått en mycket bättre bjudning, sen rider jag henne samtidigt som Jackie hela tiden och då kan jag få väldigt bra hjälp!
Dino fick vila igår och sen när jag skulle rida idag så hade han fått en sår på en bakbenet så tvättade det istället. Det var ett väldigt litet sår men tyckte att det var bättre att tvätta det och sen låta det lufta lite i hagen.
Zetra rids just nu av Jackie med hackamore och det funkar väldigt bra, känns skönt att han kommer igång igen, den 23 tror jag det var ska han nämligen till tandläkaren då han är väldigt öm i munnen därav hackamoret.
Dino sover och kliar sig samtidigt!

Glömde...

berätta att jag red MP igår. Jackie, vår nya ridlärare red Marco och mamma ställde up ett hinder bara för att se hur de betedde sig och MP hoppade faktiskt riktigt trevligt! Jättekul var det.
Idag ska vi rida ut på dom, Märla ska få ett pass i ridhuset, Dino ut i skogen och Märla får gå ut i skogen imorgon.
Någon bild jag gjort för länge sen på ponnyer jag tävlat. Kolla vad grå min lilla Pärla är!

Dino är fantastisk!

Tränade Dino idag och han var heeeeelt fantastisk! Hoppade tillslut en bana på 110-120 cm och han var så himla fin! Känns verkligen som vi börjar hitta tillbaka till där vi var när vi var som bäst!
Det Merlot gjorde idag är hemligt, men en sak är säker och det är att hon är världens finast ponny!
Dino och Märla typ 2007, så söööta!

Blogg.se ville inte funka igår

Men nu är jag tillbaka!
Igår red jag bara Dino då Märla fick en vilodag. Dino var verkligen som en dröm att rida! Helt otrolig. Mjuk i sidorna och avslappnad och jag bara satt och njöt. Jobbade mycket med övergångar och förvänd galopp. Nu är hans förvända galopp såpass säker att han tillochmed kan göra förvänd galopp i serpentiner, gjorde tre bågar så att den i mitten blev med förvänd galopp. Han var verkligen döfin! När jag travade av honom sökte han sig ner och blev låg och kände att han arbetade med ryggen.
Min fina drömponny!

Dålig pilot...

Ja, vi kan väl för det första säga att dagen har varit VÄLDIGT blöt! Men räddades bland annat av Rosanna, Emma, Frances med flera!
Märla var så SJUKT fin på framhoppningen! Typ aldrig varit så fin.
Var väldigt taggade på banan men fick aldrig någon bra ridning från början utan red mest iväg henne hela tiden, sen till 4an som var en två kombination så backade jag in, hon hoppade A men hade verkligen inte någon chans att hoppa B och stannade och jag flög av. Blev så himla arg för jag red så HIMLA klantigt, jag vet ju att gör jag rätt går hon felfritt. Jaja, gjort är gjort och nu får jag tagga till Jump Club den 28 augusti istället!
Jag och Määäärla! Foto: Elinda Foto

Tävling imorgon!

Idag har jag ridit Märla, tvättat henne och förberett inför imorgon! Jag är extremt taggad och jag tror att pärlan också är det! Ska bli väldigt kul imorgon och jag har nr 8 med 4 efteranmälda. Nej, nu ska jag tagga vidare! Hörs imorgon när jag kommer hem!
Märla på Gotland -11 Foto: Martin Svärd

Kärlek


Filmsnutt

Red ut mina hästar med en kompis så de fick en riktigt skön skrittrunda!
Sedan red jag de nya ponnysarna idag igen och jag fick de även på film idag. MP var mycket mer avslappnad idag och Marco var fin men alltid svårt när man sitter på en häst för första gången.
En sak är jag iallafall säker på och det är att vi fått hem två väldigt fin ponnyer till ridskolan!

Zetra

Tänkte berätta läget om Zetra just nu.
Massören kände på honom igår och han var alldeles öm vid käken, så nu ska han vila tills tandläkaren kommer. Så antagligen kommer tandläkaren hitta något och han kommer bli lättare att rida får vi hoppas. Saknar att rida honom även fast han inte är någon lätt typ.
Zetra i vintras! Foto: Marie Krüger

Nya ponnyer!

Red lite lättare pass på mina ponnyer sådär dagen efter massage. Båda kändes fräsha och fina.
Sen red jag en av våra nya ponnyer, MP Girl, en new forest som vi ska köpa från Gotland.
Idag var hon lite spänd, antagligen efter båtresan och att det är nytt ställe och allt, på grund av det blev hon lite ojämn i bjudningen men jag tror att det kommer gå bort ganska snabbt när hon börjar slappna av.
Märla och jag sommaren -10!

Hoppning på tv

Jag tittade på Nations Cup från Hickstead imorse och jag tycker att det är väldigt viktigt att ta del av dom gånger hoppning sänds på tv och bara sitta och titta och lära. Titta på folk som är proffs på hästryggen, se hur dom reagerar och reder ut olika situationer.
Marcus Ehning på Plot Blue som var Nations Cups enda dubbelnolla i Hickstead. Han fixade även segern till Tyskland i omhoppningen. Foto: Google

Massage

Ikväll fick mina ädelstenar massage! Det var välbehövligt. Dom tyckte det var toppenskönt och bara njöt.
Imorgon blir det två kortare pass då jag ska känna hur de känns efter massagen! Massören tyckte även att Dino var väldigt fin i kroppen, alltid lika kul att höra!
Dino och jag igår!

Svettigt!

Är varmt som tusan här i Västerhaninge och svetten rinner när jag rider ponnysarna!
Iallafall så har jag ridit båda idag, började med Dino idag igen. Han var väldigt fin men jobbade med att han inte skulle skjuta ut rumpan i vänstervarvet i traven. Känner att han är väldigt mjuk och fin i sidorna just nu och han jobbar verkligen med ryggen!
Sen var det Märla och hon var precis lika fin hon! Det jag får jobba med på henne är mer att hon inte ska skjuta ut rumpan i högervarv i galoppen. Hon blir bara bättre och bättre och hon är verkligen riktigt fin just nu!
Min alldeles egna pärla!

Ponnytiden!

Nu går ponnytiden mot sitt slut och jag måste göra mig av med mina underbara ponnysar, inte bara min ponnysar, mina bästa vänner! Jag har alltid varit lilla Lovisa, jag har aldrig behövt oroa mig för att vara för gammal, tvärtom jag har fått längta efter att få bli 140 cm och få åka något på grönan, att få fylla tonåring med mera. Men nu är det bara några månader kvar innan jag blir 18 år, några månader kvar innan jag inte får tävla mina ponnysar längre.
Jag tror inte det här riktigt har gått in i min hjärna än, jag har inte velat förstått, jag har inte behövt förstå det för äns nu...
I helgen när jag stod på prisutdelningarna med Dino och speakern sa att han var till salu, tårarna var nära... När jag kom ut med Märla från MSV Bn och förstod att jag inte skulle få känna så, så många gånger till...
Jag har gjort allt med mina ponnysar från början och därför är det nu jag får börja njuta av det, nu när det snart är för sent.
Jag har haft en sådan fantastisk tur att hitta dom här två diamanterna, för några andra skulle jag inte velat ha!
Dom är mitt dreamteam!
Tänk allt de gjort för mig när jag klantat mig, vad de ställt upp för mig.
Jag hoppas att mina två underbara varelser hamnar hos några som älskar dom lika mycket som jag och som låter dom göra det dom älskar- tävla!
Jag vet att vi alla tre behöver gå vidare men min kärlek till dom är så obeskrivlig... Det kommer inte bli lätt att hitta någon som dom! Och jag kommer gråta som en flodhäst eller något liknande när jag måste skiljas från mina hjärtan!
Mitt alldeles egna dreamteam! Med deras förvirrade pilot i mitten...

Tillbaka till verkligheten!

Igår var en riktigt packdag, där jag packade ur allting och fixade till allt.
Red båda idag, började med Dino! Eftersom dom tävlade i helgen och vilade igår så fick båda en mjukstart idag.
Red väldigt mjukgörande och grundläggande. Red Märla på kvällen sen, ungefär likadant som jag sa med Dino.
Sen kan jag berätta att gästbloggarens internet inte har funkat i helgen, men ska be henne lägga in ett inlägg snart om hon vill :).
Ge mig förslag om ni vill att jag ska skriva om något speciellt!
Dino och jag idag!

Toppen helg!

Hemma efter en toppen helg i Vimmerby!
Dino:
Fredag LB: 0-0 fel VINST
Hade riktigt bra tryck i honom, dock så fick han trångt i kombinationen men han räddade mig som den ängeln han är! Sen tappade jag stigbygeln så jag tappade den haha, men jag fick tag på den innan 8:an. Fick till en grym omhoppning och en grym tid, kändes helt underbart!
Lördag LB: 0-4 fel snabbaste tiden
Han var lika fin här men slarvade lite med bakbenen så rev första i omhoppningen, annars fick vi snabbaste tiden, tyvärr blev det ingen placering. Regnade hela denna klassen men det gjorde inte Dino något.
Söndag LB: 0-0 fel 2:A
Han var riktigt fin även denna klassen men han var svårare att sävnga så hann inte ta de svängar jag tänkte men vi hade en bra galopp och slutade tvåa. Vi slutade totalt 3:a i Lilla Gubben Cup endast två poäng från segraren! Synd att inte bommen låg kvar i lördags.
Märla:
Lördag LA: 4 fel
La henne tokfel på tvåan så han rev det men annars var hon väldigt fräsh. Banan var blöt och det regnade när jag hoppade men hon kämpade på iaf!
Söndag MSV B: 0-0 fel
Vi gjorde våran absolut livs runda! Vi har varit borta från MSV B i över ett år! När vi går in och hoppar första sen ett år tillbaka så nollar vi! Dessutom dubbelnolla!!! Jag var så glad att jag nästan grät när jag gick ut! Sista ryttaren gjorde en klockren nolla och snabbare än mig men jag är verkligen sjukt nöjd för fasen vad fin hon var min älskade pärla!
Jag är så sjukt glad över mina underbara ponnysar! De litar på mig och ut och skur och gör verkligen allt för mig. Flera guldstjärnor till dom!