Blåbärshoppning

Hoppade 90 cm på blåbärshoppningen idag på Brave. Idag var han mycket mer framme för skänkeln så det var super skönt. Däremot fick jag ett stopp för att jag inte var tillräckligt snabb med att få tillbaka honom så han hann bli tittig.
Det kändes ändå ganska bra såhär i efterhand. Jag hoppas bara att han inte ska vara så tittig på lokaltävlingen, men vi märker. :)

Dagens ridpass

Red ut i skogen idag med Grammis. Skrittade och travade.
Red med Marie & Brave och Sandra & Frasse. Super mysigt! :)

Saknade älskade Merlot


Dagens ridpass

Red bara Grammis idag då Brave gick på lektion. Hoppade studs med Grammis och han var super fin. Ett väldigt bra styrke pass för honom. Inte så mycket att säga om det hela, han skötte sig super! :)
Imorgon ska han få komma ut i skogen.
Finaste Grammis vinst 110 cm Runstenshoppet. Foto: Marie Krüger

Film Chivas 16/9-12

 

Dagens ridpass

Red Grammis idag och han var sjukt fin! Galopperade honom ute i skogen igår så skulle bara jogga av honom lite träningsvärk. Men gud så fin han var! Red utan graman och även fast jag gjorde det så var han mjuk och fin och gick i fin form och jag satt mest bara och log, hehe. :) Det var verkligen super att han gick så bra idag, super taggad att fortsätta kämpa nu!
Imorgon ska han hoppa studs! Brave vilade idag.
Liten bild på omhoppningen från Riksmästerskapet. Sträck på dig, Grammis! ;)

Brave hoppar hemma

Foto: Marie Krüger i september

Hoppträning Brave

Tränade för Helena med Brave idag. Tränade honom även förra veckan och då var han super fin. Idag hade han tyvärr mycket sämre framåtbjudning, så jag fick mycket sämre ridning och fick mest trycka fram honom. Han har fortfarande väldigt fina språng, men dom skulle kunna bli ännu finare om han bjöd till lite och slutade vara så seg så jag bara måste sitta och driva hela tiden. 
Det jag måste träna på är att få honom att gå fram när jag har honom mellan hand och skänkel. Men det är bara att fortsätta och trimma, det finns ju absolut potential i honom och han är rolig att arbeta med. :)
 

Tävling Skogslotten

Var på tävling i Skogslotten igår.
110 0-0 fel 2:A:
I grunden så satt jag och backade alldeles för mycket men han var fin och räddade mig en hel del! Eftersom det var lite halt så red jag en väldigt lugn omhoppning, det enda jag gjorde egentligen var att jag galopperade på mellan näst sista och sista i omhoppningen. Det slutade vi tvåa på!

120 8 fel:
Jag hade inte satt igång galoppen på ettan så rev först den, sen tog jag lite för mycket till 4an så han rev den med. Men annars kändes han super och efter fyran fick jag mycket bättre flyt!