Frozen yoghurt!

Idag har jag jobbat på morgonen. Allt gick väldigt snabbt och smidigt så vi hann verkligen med allt! Så himla skönt. Red Grammis precis efter lunch och arbetade bara med att han skulle vara rak. Kändes som att han hade en hel del träningsvärk idag så han var väldigt stel men jag hoppas att han blir bättre imorgon istället. Antingen så rider jag imorgon eller så ska Monica tömköra. Jag hoppas att Monica kan tömköra för han går så himla bra då! :)
På eftermiddagen körde jag till Haninge C tillsammans med Ellen och handlade massa bra saker. Bland annat så åt vi middag på donken för att sen avsluta kvällen med fett god Frozen yoghurt! :D
 

Vilken dag!

Idag har det verkligen varit en toppen dag!
Började imorse med att jag åkte med Ron iväg på hoppträning för Helena och han var helt fantastisk idag!
Idag började han visa mer och mer kvaliteter och tog i mycket mer när han hoppade. Han visade riktigt fin teknik både fram och bak! Hoppar ju varken högt eller mycket med honom eftersom han bara är 3 år men det han gör, gör han fantastiskt bra för sin ålder, så himla kul! :D
Sen red jag privatlektion för Monica på min favorit häst Grammis. Det var riktigt jobbigt idag men så nyttigt! Vi jobbad emed att han ska vara rak och komma igång med sina bakben. Lite som vi alltid jobbar med honom men det är något han har svårt med och som han verkligen behöver lära sig. Han blev verkligen toppen på slutet då han blev mycket rakare, kom igång med bakbenen och började mjukna.
Sist men inte minst (eller så var han minst), så red jag Petter, en väldigt fin och kraftig lektionshäst. Han behövde träna på att fatta höger galopp. Tränade på det och han skulle vara rak. Han var även han väldigt fin idag och hade inga problem med fattningarna. Han ser ganska tung ut att rida men jag tycker inte att han är så farligt tung i handen. En väldigt rolig häst och rida verkligen. 
Ron idag på träningen.

Var ett tag sen sist...

Haha ja, det var ju ett tag sen sist, haha. ;)
Har iaf sen sist varit i Norrköping i 2 veckor och tagit körkort! :D
Klarade teori och uppkörning på första försöket, weeei!
Grammis har blivit masserad av vår massör eller han är häst naprapat och han var rätt stel men idag när han kom var det verkligen på rätt väg! Så himla skönt att han är på rätt väg. Har varit riktigt fin och rida på sistonde också, så det är himla kul! Han har hoppvila just nu.
Ron har det verkligen bara gått framåt med. Han var med tilll Norrköping och bodde hos Jojjo under tiden och hon red honom. Hon gjorde en fantastiskt jobb med honom och han fick hoppa sina första språng där!
Under dom två veckor jag har hunnit vara hemma har han varit med på två hoppträningar, eller ja han har varit med och hoppat några språng i början. Han har varit så himla duktig och han hoppade sin första bana i tisdags! 4 hinder i rad och han klarade alla i rätt galopp utan volt! Duktig bebis!
Annars har det varit lugnt, var på clinic för Henrik von Eckermann i tisdags, den var riktigt bra, kan skriva mer om den sen!