Fina hästar!

Red för Monica på Ron i tisdags och han var verkligen superfin och duktig. Vi tränade på att han skulle ta ett stöd och bli mer stadig i formen. Grammis fick hoppa i tisdags, det blev han väldigt glad över! Ska bli så skönt att komma igång med kungen igen! Han älskar verkligen det där med att hoppa!
Igår gick båda ut i skogen, jag red Ron, mamma Grammis, det var riktigt mysigt.
Studshoppande med Grammis i tisdags!
 

Björnpälsen borta

Igr var det full fart. Jobbade på förmiddagen, åkte sedan till kliniken med Servus då vi skulle ta nya blodprov på honom. När jag kom hem red jag Ron och han var fin, han har en väldigt fin framåtbjudning just nu så det är toppen kul! Sen red jag Fritz och han var riktigt fin idag! Fick honom riktigt avslappnad och fin. Passade även på att hoppa några språng och det var kul att testa. Försökte få honom på dom här små hindrena att bjuda ärligt. Han var verkligen superfin! Är så himla kul att rida när dom utvecklas!
På kvällen så hjälpte Jessica mig att klippa Grammis och han blev super fin!!! Blev en helklippning så nu är han verkligen super snygg!!!
Red honom sen precis efter och insåg sen att Grammis som har vilat dagen innan, är nyklippt och får hoppa öven en bom för första gången sen i Augusti. Han gjorde världens språng första gången och jag bara skrattade åt honom. Han var så lycklig!!! Blir så glad när han är glad, min fina lilla kung!
Kungen nyklippt idag!
 

Veterinären

Idag hade Ron vilodag och Grammis var hos veterinären. Vi fick väldigt glada och fina besked hos veterinären och nu får han börja hoppa igen.
För 8 veckor sen åkte vi till veterinären med Grammis för en rutinkoll, han hade väldigt lite böjprovsreaktioner men för att stoppa detta så det inte blir något stort så fick han en spruta i blodet.
Det ska bli så himla kul att min kung äntligen ska få börja hoppa! Han älskar det och man märker att han inte är nöjd när han inte får hoppa och tävla. Ser så framemot det här!!! :D
Nu blir det att träna och stärka honom hela vintern för att se fram emot ett fantastiskt 2014!
Världens bästa och finaste kille!!!
 

Sadelprovning!

Igår var Ron med på hoppträning och han var en stjärna! Skötte sig väldigt fint och Helena tyckte han var jätte duktig!
Idag hade vi sadelprovning då jag fick en sadel i 20 års present! Så om 6-8 veckor kommer en svart Prestige Versailles till mig, en riktig skönhet!
Red Grammis idag och han var sjukt fin verkligen, mjuk och fräsh. Jobbade som vanligt med rakriktning och jag tyckte att han kändes riktigt rak och bra idag, så himla skönt. 
Sen red jag en ny ponny som vi fått och ska låna eller hyra, vet inte riktigt hur det är med det, men fin är den iallafall! Den var väldigt spänd så jobbade mest med att den skulle slappna av i alla gångarter. Blev mycket finare på slutet också. Rör sig väldigt fint, den ponnyn.
Den här, fast i svart!