Expressen

I tisdags var Expressen hos oss och gjorde ett reportage eftersom att vi är dom enda som har Blåkulla som postadress i hela Sverige. Så i Torsdags kom det ett fint reportage i tidningen, hela mittuppslaget handlade om Blåkulla! :)
Vilka har sett detta i Expressen?
Medans dom tog kort.

Fanns massa löpsedlar i Västerhaninge som såg ut såhär också!

Dagens ridpass

Red ut imorse på Grammis och han tyckte det var super mysigt!
Sen på eftermiddagen red jag Brave och han var riktigt fin, slog lite med huvudet men inte alls farligt.

Bilder från Södertälje

Foto: Bo Bennergård

Dagens ridpass

Började med att longera honom lite i trav innan jag satt upp barbacka och arbetade honom i skritt. Jag missade att ha med ett spö så han var såååå seg när jag satt upp för att han tyckte att det blev jobbigt! ;)
Han gick iaf riktigt bra!
image description
Grammis i december 2011

Gårdagens ridpass

Red Brave igår. Grammis vilade efter tävlingen. Men han var fin, förutom i början då han inte vill stå still i halterna. Men sen skärpte han sig och blev mycket bättre. Han slår mindre och mindre med huvudet nu också så det är väldigt skönt.
image description
Jag och fiiiina Bravo!

Gårdagen

Snart kommer det bilder från igår. Ska köpa dom först bara. Här kommer en bild från prisutdelningen. Emma hennes häst Prince kom tvåa i 1 m och jag kom trea! :)

Hem ljuva hem!

Herre jösses säger jag bara! Vilken lång dag! Vi åkte vid 06 15 och kom hem vid cirka 20 00. Men hästen har iaf varit fantastisk som vanligt. Red först en 1 m där jag var 0-0a och 3:a. Red korta svängar och hade en bra galopp så det var super kul! När det äntligen var vår tur efter första starten hade det gått 10!!! timmar... Hade självklart varit ute och gått med honom imellan 1 m och 110. I 110n var han iaf fin men jag backade in honom i en del hinder tyvärr. Fick inget bra flyt även fast han räddade mig på de flesta hinder. Sen på sista råkade jag trycka på lite samtidigt som jag svängde lite väl mycket i luften, så han rev tyvärr det. Så 4 fel i 110n. Men han har skött sig utomordentligt bra på en sån här lång tävlingsdag, min lilla favorit!
Idag är det dessutom vår 4 månaders dag! :)
3:e pris idag i Södertälje!

Skön!