Världens bästa!

Borstade och gosade med världens finaste igår! Servus är verkligen bäst och han är nog den som alltid kommer h störst plats i mitt hjärta! :)


Tävling Mälarhöjden

Idag var det tävling i Mälarhöjden.
Vann 110 och hade två ner i 120. Självklart super nöjd med dagen men jag är nog nästan mest nöjd med 120. Fick en super bra känsla och jag tycker att jag red relativt bra. La han tyvärr fel in i kombinationen, sen blev han lite stark till hindret efter. På sista vet jag inte riktigt vad som hände. Han var nog inte riktigt tillräckligt snabb med frambenen helt enkel. :)
Så himla nöjd med känslan idag!

Fråga

Anna frågade om jag kunde skriva lite om utrustning. Absolut! Jag kan försöka göra det i helgen eller nästa vecka, måste få lite mindre i skolan först. :)

Hoppning igår

Hoppade Grammis igår för Jojjo eftersom Helena är i Italien och tävlar. Jojjo är superduktig så det är alltid kul att rida för henne! :)
Hoppade iaf linjer idag, han var fin men hoppar väldigt mycket till vänster så det var mycket av vad vi jobbade med idag.
Han känns fräsh och i bra form inför söndag då det är tävling i Mälarhöjden. :)
Grammis och jag 110 cm på Årsta Runsten 13/4 Foto: Bo Bennergård

Mina fina!


Älskade ponny

Dino Majpokalen -09

Dagens ridpass

Idag blev det bara Brave riden. Grammis fick sin vilodag idag. Red iaf på utebanan och jobbade lite lätt idag eftersom att gårdagens pass var lite mer krävande. Mamma filmade så ni får se en snutt. Han kastar fortfarande lite med huvudet men det blir bättre och bättre hela tiden. Sen saktar han av till trav när han inte riktigt orkar i galoppen. Men jag var nöjd med honom idag och tyckte att han skötte sig riktigt bra. Till skillnad från i torsdags så var han inte alls spänd och verkade trivas riktigt bra där på utebanan.

Ut och rida!

Ska ut och rida Brave nu. Grammis får vila idag.
Idag har jag haft hand om framridningen på vår blåbärshoppning. Plus att det var maskerad så alla var mycket fint utklädda. Alla skötte sig mycket bra! :)
image description

Dagens ridpass

Först red jag ut på Grammis. Hade verkligen ingen inspiration till att rida inne så han fick ett pass i skogen med lite skritt, trav, galopp och klättring! Han var super nöjd när vi kom tillbaks! ;)
Sen var det Braves tur. Med honom blev det ridhuset och övergångar. Jobbar ju som sagt mycket med att stärka honom. Han var super fin i trav övergångarna till skritt men hade svårare för dom från galopp till trav. Men det kommer komma, ju starkare han blir. Tyckte iaf att han skötte sig bra. :)

Veredus young jump

Jag var på Lyckås idag och köpte ett par Veredus Young Jump. Eftersom Brave är 7 år måste han ha unghäst skydd.
Han har ju sen tidigare ett par Veredus framskydd så nu blir han nog glad när han har fått ett par bakskydd också. :)

Bildbomb Brave

Bilder från när jag rider Brave hemma på utebanan i torsdags 17/5. :)

Tillbaka!

Tänkte komma tillbaka efter en tids frånvarande, hehe. Iaf på senaste tiden har det hunnits med en hel del!
Bland annat så har jag varit i både Vingåker och Skogslotten med Grammis. I Vingåker vann vi 110:n och hade ett ner i debuten i 120 cm. Super fin var han.
Efter det så var det årets Majpokal på Skogslotten. Där vann vi 110:n på fredagen, 0:a och 8:a i vår andra 120 på lördagen och sen två ner och ett tidsfel i 120 på söndagen! Han var helt grym!
Sen har Brave kommit igång mer nu och till och med hoppat en gång. Kommer ta det väldigt lugnt med hans hoppning och arbeta med att bygga upp honom.
Brave när jag red hemma igår 17/5-12

Idag så red jag ut i skogen på Brave, travade lite och klättrade. Super nyttigt för honom. Grammis red jag ute i fjordhagen. Det är ju så himla mysigt när det är såhär bra väder! :)