Dagens ridpass

Idag var Grammis super fin! Han har fått vila två dagar eftersom jag har stått på mässa med mitt UF företag. Eller ja i måndags blev han iaf longerad av mamma. Men iaf så jobbade jag på serpentiner idag och lösgjorde honom och han blev sååå fin! Blir till att jobba vidare på dagens övning imorgon och hoppas att han fortsätter vara såhär fin! :)


Inställt...

Tävlingen imorgon blev tyvärr inställd på grund av att det skulle bli dåligt väder... Verkligen super trist!
Men iaf så blev det en tur i skogen idag, så himla mysigt! Red med min granne och det var strålande solsken och hästarna bara mös!
Imorgon ska jag hoppa Grammis då jag inte kommer kunna träna på tisdag med tanke på att jag är på mässa med mitt UF företag då.
Hoppas jag kan filma lite från hoppningen.

Jag och Märla sommaren 2010!

Tillbaka!

Tillbaka igen efter en paus, haha. Är väl kanske inte alltid den bästa på att blogga men jag orkar inte blogga när jag inte har lust. :)
Tävlade i helgen på Lurbo. I 1 m så var jag 0-0a och kom sjua, däremot red jag inge bra i omhoppningen, men han var fin och ställde upp. Efter det var det debut i 110 och han var så grymt fin! Var 0-0a här med men kom precis utanför placering. Här red jag en lugn omhoppning och han hoppade toppen verkligen. Det var den bästa rundan någonsin på honom. Tyvärr glömdes filmkameran hemma...
Men i helgen är det tävling igen, denna gången i Högbo och då åker vi dit imorgon och så sover vi kvar till söndag då jag ska hoppa 1 m och 110. Ska bli riktigt kul med tanke på att han är så fin just nu!

Jag och Grammis från provridningen. :)

Datakrångel

Har haft massa krångel med datan så får låna pappas nu iaf. Men förhoppningsvis mer uppdatering nu! :)

Jag och Dino i höstas efter seger.

Hoppträning!

Grammis var helt grym på träningen igår! Alla distanser stämde, han hoppade helt fantastiskt! Hade en väldigt bra galopp fast kunde ändå lorta och länga honom som jag ville därifrån. Rundorna kändes grymma och man kan väl säga att jag svävar på moln! ;) Nej nu ska jag se till att jag fokuserar till tävlingen på lördag! Imorgon blir det förhoppningsvis en runda i skogen om jag hittar någon att rida med. :)


Sorry!

Förlåt för så kass uppdatering, lovar att uppdatera när jag ridit imorrn (idag klockan är alldeles för mycket). :)
Grammis är iaf grymt fin just nu! :)